0%

Projecte Patricia

O com millorar el reciclatge d’envasos instal·lant contenidors intel·ligents a Sant Marcel·lí, el barri de Patricia.

PLASTICIRCLE

Tractament d'envasos plàstics

El color favorit de Patricia és el groc. Saps per què? Perquè ella ha sigut una de les veïnes que més i millor ha reciclat al contenidor groc d’envasos lleugers del barri de Sant Marcel·lí, en la iniciativa ReciPlàstic dins del projecte europeu PlastiCircle. I per eixe motiu ha tingut premi.

Millorar l'economia circular

L’objectiu d’este projecte PlastiCircle és millorar l'economia circular en les quatre etapes associades al tractament d'envasos plàstics: recollida, transport, classificació i reciclatge, per a la reintroducció d'envasos de plàstic a la cadena de valor. I per a aconseguir això només hi ha una un secret: reciclar més i millor.

20 Socis.

9 Països.

1.100 Persones participants.

25 Contenidors intel·ligents.

58 Tones d’envasos lleugers.

Vora 1.100 persones van participar i van reciclar de maig a octubre de 2019 als 25 contenidors intel·ligents instal·lats pel barri. En total entre tots van replegar 58 tones de plàstic, entre les quals hi havia 15 tones que eren de plàstic PET. Amb elles es podrien fabricar 102.480 samarretes. Samarretes per a persones com Patricia, una de les 1.100 protagonistes dels projectes de Las Naves.

Scroll
o polsa